Jaarplan 2021

New Life Jaarplan

Een belangrijk doel van het koor is om onze eigen zangkwaliteit te bevorderen. Onze dirigent en zangcoach vervullen hierin een belangrijke rol. We oefenen wekelijks 2 uur onder hun leiding. 

We zoeken samenwerking met organisaties om onze boodschap beter te kunnen promoten. Hierbij kan je denken aan activiteiten als interviews, videoclips, tv, workshops, lezingen en radio opnames. 

We ontwikkelen eigen liederen, raps en gedichten die onze boodschap ondersteunen. We gaan door met het mixen van liederen en vertalen liederen om zo de verbinding te blijven maken tussen de culturen en om publiek de schoonheid van onbekende muzieksoorten te laten horen.  

We organiseren concerten binnen de regio maar ook buiten Groningen en we blijven komen op uitnodigingen van evenementen. We zoeken naar kanalen om te kunnen meewerken aan activiteiten die integratie van vluchtelingen bevorderen. 

U kunt informatie over onze optredens vinden door te klikken op Nieuws en al ons geplande activiteiten vindt u in onze Agenda