Foto gemaakt door Bart Heemskerk

Dagboek van… Info

Zaterdag 04 April 2020

Wat gaat er in je om als je moet vluchten, als je alles wat bekend en vertrouwd is moet achterlaten? En als je veilig de overkant bereikt, wat dan?

Het New Life Choir Groningen, bestaande uit gevluchte Syriërs, neemt u mee naar hun wereld in hun concert “Dagboek van…” in het TOBACCO Theater. Een ontroerend muziekprogramma afgewisseld met verhalen uit hun eigen dagboeken. Eindregie is in handen van Majd Mardo, acteur bij het Internationaal Theater Amsterdam. Het koor wordt begeleidt door het echtpaar Rani Elias (dirigent) en Karoun Baghboudarian (repetitor).

Deze avond is speciaal voor diegene die hun eigen land ontvlucht zijn en die wij een warme en ontspannen avond gunnen. Meld je of degene die je graag uitnodigt gratis aan hier (PS: Vul uw naam en de land waar u vandaan komt en in de onderwerp vul “Dagboek van Gratis ticket”). Van de 250 beschikbare plaatsen hebben wij 50 fijne plekken gereserveerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door het wij doen mee fonds.

De overige 200 plekken zijn vrij voor ieder die geïnteresseerd is in het verhaal van deze mooie groep.  Koop hier deze tickets.

Deuren open: 19:15

Aanvang show: 20:00

Delen via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email